Pay&jump ekeby
idag var det tävlingsdax igen. Pay&jump på ekeby.skittrött eftersom sessan fick en pinne 6cm rätt in i hoven igår kväll. Veterinären kom ut på kvällen/natten i flera timmar.blod överallt.ska till kliniken imorgon. Hon står på box med gips nu,och ska få pencelin spruta varje dag.  Skitläskigt.
idag startade jag Jaggan,b sacha,j ollie och Annika jack. Alla fick varsin felfri runda och rosett😊jaggan tagga faktiskt till lite och fick upp rätt bra fart. Han bocka en del och vart rädd för nåt på framhoppningen och kasta sig så jag flög av. Sen hoppa han hindren själv utan ryttare😂jaja det gick bra iaf. Ollie tagga till och blir superhet på hindren och vart lite studsig ibland,men kom tillbaka fint efter hindren. Sacha och jack skötte sig också jättebra. Jaggan och jack åkte i transporten och sacha och ollie red dit.
fixa klart stallet och åkte hem. Var ute med kompisar och hade poolparty när vi kom hem. På kvällen var det stallnattning och sessan fick sin spruta. läskigt med den om det råkar komma lite pencelin i blodet och inte i muskeln. Då chockar de och ofta dör😳 och sessan som är spruträdd och inte står still när hon sticks.
mamma hade varit och köpt ny mobil,så får förhoppningsvis bättre bilder framöver😃 hon höll på och trassla med den hela kvällen och var skitarg. Hon kan verkligen inget om sånt där. Nu blir det sängen,god natt😴
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress