Jack opererad
(null)

Idag åkte vi upp till stallet på morgonen. Jag och Skrållan fixa stallet. Mamma och Annika tog Jack till kliniken för operation. Han skulle stå på boxfasta under dan och opereras på e.m.
Jag tog in och fixade Ollie och skulle rida,men såklart hade han tappat en framsko. Han som var ganska nyskodd😕
Sen kom Julia och skulle rida Jaggan. Jag ska visa honom uppsuttet för spekulanter imorgon,så jag red honom en stund först. Har ju bara ridit honom en kort stund för nån månad sen på typ hela vintern,så måste testa honom lite. Han var jättefin och hoppa super. Nu ångrar jag mig och vill inte alls att han ska säljas. Skulle vilja tävla honom några LB starter en säsong innan. Kändes helt plötsligt jättejobbigt att han ska säljas.  Jag vart jätteledsen och började gråta när jag gick tillbaka till stallet. Jättekul att köpa häst,men inte alls kul när de måste säljas. Fina lilla söta Jaggan❤️ 
På e.m var Jack färdig opererad och det hade gått bra och han hade vaknat osv. Han ska sova på kliniken ,så får vi nog hämta honom imorgon e.m. Sen ska han till kvarnhagen på rehab ett tag.
Evelina skulle rida Sacha på kvällen.
Så jag hann åka och köpa skor och sen ut till mina projekthästar ett tag. Vart liten snabbis där. Red b ponnyn på volten ett tag och det gick jättebra. Den försökte kasta av mig två gånger (som den gör med tjejen som äger den) men mig fick den inte av. Vart förbannad och korta upp den ordentligt och ryggade den eller snurrade den,när den började bralla. Då gav den snart upp och gick hur fint som helst. Kunde tom galoppera utan att bocka,som den tydligen alltid gör annars.
Sen satt jag upp på c ponnyn för första gången. Den är 3 år och oinriden. Men sadelvan och hängd på. Och mycket tömkörd,så den förstår tygeltag iaf. Mamma hade oss i lina först när jag satt upp och skrittade liggande framåt på den. Det gick bra så jag reste mig långsamt upp och den reagerade inte. Skrittade omkring utan stigbyglar i lina ett tag och sen satte jag i fötterna och styrde omkring lite utan lina. Gick jättebra. Den var jätte cool. Kort pass på ca 10-15 min. Det fick räcka i dag.
Nu ska jag ut med kompisar ett tag,hej då!