Söndag hoppträning
(null)

Nu är det sommartid. En timme ljus till👍
Hade sovmorgon idag. Vakna till brakfrukost med varma baguetter och jordgubbste. Ren ost och sånt skumt.
Var med kompisar en stund. Sen stallet.
Hoppträning med Sacha. Hoppade bana och invigde nya vattenmattan. Fyllde med vatten och hade badankorna i som flöt omkring. Hade kombinatin och mur ,oxer och räcken.
Hoppade 90-110cm. Hon var sååå fiin!! Lite taggad och stark i början,men hoppade så jäkla bra. Hon skuttar över som ingenting. Hon behöver lixom inte ens ta i. Vi behöver ju fortfarande jobba med tempot,som ibland blir för högt,men älskar verkligen henne❤️ jobbade med halvhalter så gott det gick. Tar man förmycker förhållning för att få henne att vänta på hindret så hon hinner taxera ordentligt lättar hon nästan fram. Hon vill ha sitt tempo och flow. Men risken är ju att det går så fort att hoppen blir för flacka. Då blir det ju lätt ett Pet. Men idag peta hon ingenting💞 skulle egentligen hoppat Jaggan också,när banan ändå var frambyggd,men Jack skulle tömköras på volten,så vi hann inte.
Pållarna fick gå ute till nattningen,nu när det är ljust☺️
Hem och var med Alice en stund.
Nu är jag hos min syrra Nathalie i Hammarby sjöstad. Jag har haft spa och blivit insmörjd med brun utan sol. Ska duschas av om 8 timmar.
Väntar på att mamma&pappa ska kolla klart på filmen the dirth med nåt rockband,så blir väl kvar här ett tag. Käkar chips och snokar i hennes alla kläder😃hej då alla💗 (null)

(null)

(null)