Provridning måndag
skola som vanligt först. Lite segt att gå upp tidigt efter helgen såklart.
på kvällen var det stalldax. Nu är torr höet slut för i år,och vi har fått tag i silage med hög ts till vintern. Skönt,fast dyrt i år.. tog in hästar och fixade. Släppte ollie på volten ett tag,så han fick springa lite innan provridningen iaf.
först kom en tjej och provred Jaggan. En 10 åring som passade honom rätt bra storleksmässigt. Var inte med själv när hon red,men de hade verkat bra. Sen en provridning på onsdag också,innan vi bestämmer vem som passar bäst hos oss.
sen kom hon som skulle provrida ollie också. Mamma hade tydligen lämnar dålig vägbeskrivning från pendeln,fast vägen är typ rakt fram och en sväng. Typiskt min mamma,som typ inte kan höger och vänster😭
vi hämtade henne med bilen till slut iaf. Hon hade en jättesöt hund med sig.
B red med henne ut på Sacha. Såklart började det ösregna också. vi gick promenad med hunden sålänge.
ollie studsa och sparka bakut som vanligt i början,men sen sluta han och gick fint. När de kom tillbaka red de en stund på volten också. Ollie gick jättefint i skritt och trav och hon red honom väldigt bra. Sen i galoppen tog turbon över och han vart rätt jobbig för henne. Hon tyckte han var i tuffaste laget,och ville ha en mer färdig dressyrhäst. fast då borde man nog inte åka och provrida en så tuff unghäst. utan kanske leta efter en mer färdig dressyrhäst. jaja vi får nog ge upp och hitta nån medryttare som klatar av honom och inte blir rädd.. han är ju väldigt speciell,det kan man lugnt säga..
hästarna fick sova inne inatt,för det var så blött och tråkigt ute.
sen hem och käka och fixa lite. Nu blir det sängen för mig,god natt💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress