Måndag 2 juli
inatt har vi sovit över hos min syrra Nathalie. Det var kul. Igår var vi på resturang och åt plankstek😋 sen har vi haft spa och fixat med hår,naglar och sånt. Natta var lite sjuk,så vi gjorde inte så mycket. Kolla filmer och sånt.
idag kom mamma och hämta oss på e.m. Åkte direkt till stallet. Mamma hade redan varit där på f.m och fixat med Ollie. Klippt hans man och gått en promenad. Sacha fick vila. Skrållan red Jaggan till kliniken. Vi skulle kolla efter nya bett. Hon red själv hela vägen i alla gångarter👍
På lördag ska Sacha starta i storhäst klasser/hoppning med B på hölö. Det blir kul🙂 hon har ju lite sommarmage nu,men det ska nog gå bra ändå. Hoppas vi ska komma iväg på terräng träning på runsten snart också. Och att ollie kan sättas igång snart och få följa med på våra hoppträningar. B kanske ska hänga med på honom dit. Då kommer vi ha 4 hästar i träning,så det kommer bli fullt upp i höst/vinter,puh! Jag kommer rida/träna allihopa så mycket jag hinner,men medryttarna och jag kommer nog få ta varsin inland också,om vi ska få ihop full grupp på hoppträningarna. Skulle vara bra med en transport till,så vi kunde åka iväg och tävla allihopa samtidigt🙂det vore superkul! 
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress