Onsdag 11 juli
 
sov till lunch idag. Var trött,för det vart en sen ridtur till kl 23 igår kväll,men det var supermysigt. Solnedgång över Tungelsta ängarna,såå fint. Träffa på älgen på ca 2 meters avstånd också. Skrållan vart så rädd,så hon börja gråta😂 men älgen brydde sig inte om oss,så det var lugnt.
idag efter lunch red jag och Skrållan ut. Jag red Ollie och Skrållan red Jaggan. Vi red till stavkliniken. Skrållan rider ut helt själv på Jaggan och rider honom i alla gångarter. Ollie är ju både pigg och snabb,så man får ju vända och vänta på de hela tiden. De är ju inte supersnabba direkt. Fast Jaggan kämpar på och joggar hela tiden,även när ollie går. Ollie var jättepigg och glad att få hänga med,men skötte sig jättebra💙 han drog ju på lite ibland och tog några glädjesprång,men lyssnade jättebra. På kliniken vaccinerade vi Ollie. Han gillar ju inte sprutor,så han drog av ett bocksprång inne på kliniken när de stack honom,men sen var det lugnt. skrållan fick rida omkring Jaggan på slingan,under tiden. Sen mötte vi såklart en älg igen. Fast en annan älg med lite luddiga horn. Så den var kanske inte så gammal. Den stod och käka löv precis bredvid slingan,där vi gick. Stod och smög på oss bakom en trädstam,jättesöt och snäll den också. Den här gången vart inte Skrållan rädd iaf. Och hästarna brydde sig inte alls om den. På hemvägen fick ollie hoppa över några ”hinder” och vart sååå glad. Han flög över och sparka bakut. Han är så rolig. Jag har hållit på med honom senaste dagarna,och jobbat han från marken. Det har gått superbra. Räknar med att börja sätta igång honom igen om 1-2 veckor. Så får vi se vad som händer sen.
sen åkte vi och käka på burger king.
på kvällen åkte jag,Skrållan och mamma till Nynäshamn med Nathalie och Ted. Vi spela minigolf och käka mjukglass. Så mysigt nere i båthamnen. 
sen koppelträna vi kaninungar och valparna fick hänga på😊
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress