Lördag 5 maj
 
Idag har det varit typ sommar. Jag har gått i shorts och linne hela dan. Trädgårdsstaden där vi bor har haft städdag. Alla som bor i området hjälper till att städa och göra fint. Jag med. Sen grillar man hamburgare och sånt efter.
På e.m var det stalldax. Börja med att rida ut jaggan för lite konditionsträning medans mamma fick mocka boxar😃 red i shorts och linne och hoppades på att inte åka av och få skrapsår. Det gick jättebra. Inte en bockning. Sen var det Sachas tur. Vart lite intervall träning på slingan och klättring med henne. Hon skötte sig super hon också. Idag var det två år sedan hon kom till oss från irland❤
Ollie fyller 6 år idag också,och fick morötter och ja må han leva sång😁hans ink hade typ lossnat igår och blivit ett sår,så han fick vila. Skorpan lossna idag också när vi borstade honom,så såret gick upp igen. Sen har det varit flugor där idag när det var varmt. Och det är inte bra😯då kan det sprida nya inkar som är smittsamt virus som typ vårtor.måste köpa flugtäcke,men det lär ju inte hålla så länge.
Nu ska jag till Saga och grilla och göra sockervadd och kanske sova där☺
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress