Lördag 10 november
 
vakna till samma gråa tråkiga väder idag. Inatt har det ösregnar här,så vattenpölar överallt. 
Åkte till stallet efter lunch. Var en tjej där och provred Jaggan. Han hade varit tittig och slängt sig över Annika tom när de red. Och dragit ut på ängen och sånt. Jag har ju inte ridit honom på 2 veckor och det börjar märkas nu. Han gör ju inte av med så mycket energi direkt när hans medryttare rider. Och han börjar redan få fasoner när han inte rids ordentligt. Det är jättesvårt att hitta någon som faktiskt kan rida ordentligt och som inte är för stor eller blir rädd om de åker av. Vilket de flesta tyvär gör. Han tar ju  inte mycket vikt heller den lilla pållen.
och de små lätta duktiga tävlingsryttarna vi vill ha,har ju nästan alltid egna hästar. Annars kan de inte rida så som vi vill att de ska kunna tyvär.
idag vart det ett kortare hopp pass på ollie först. Väldigt blöt ridbana med vattenpölar överallt. Tur han är cool och inte bryr sig om sånt. Hoppade inte så högt idag pga underlaget,så vi höll oss på 80-90 cm. Strax efter vi börjat kom det in två till hästar på banan med nybörjare som red,så vi kunde inte fortsätta så länge. Ollie är ju väldigt snabb,så vi ville inte riskera att komma utvägen för någon. Några rundor hann vi ta iaf.
sen red jag ut sacha. Långa vägen runt stav,så hon fick gasa lite där. Får passa på när det är ljust och man ser nåt. Fast det var grått och disigt och började mörkna på hemvägen. Nöjd med båda pållarna som skött sig super idag❤️
De fick massage och stretchas efter passen idag.
sen hem och åt rostbiff och potatissallad.
nu har jag sminkat mig och ska ut med ett helt gäng kompisar. Det blir kul🙂
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress