Onsdag hoppning
 
 
idag var vi också lediga från skolan. Det borde man jämt vara,för då hinner man rida mer.
cykla till stallet vid lunch. mocka och fixa klart stallet.
sen raka vi sacha. Helrakning,förutom ben och rygglapp. Funkar ju nu innan det blir för kallt. Sen får hon kanske jaktklippning i vinter.
satte på ny höst outfit Också. Fårskinnstunnel på sadelgjorden,så hon inte får skav när hon är nyrakad och ett orange schabrak.
red ut henne i nån timme först. Sen var det hoppning med Jaggan på volten,eftersom det inte vart nåt för honom igår. Men det var inget med benet. Han hamna nog bara i nån konstig korsgalopp igår lr nåt,så han kändes ostabilt.
övade banor på 12 -14 språng,eftersom han ska starta två faser på lördag. Har anmält oss till Södertörn den 27 också. Två klasser där också. 
Han fick en ny allround sadel idag också. Hans 15 tum börjar bli lite liten,så nu fick han en 16,5. Samma storlek som hans hoppsadel. 
Vi satte knallrosa krukor under ena hindret idag,och de tyckte han var skitläskiga. Han hoppa jämfota över hindret typ en halvmeter över,för han vart så rädd för de😂 han var riktigt pigg och framåt idag🙂 övade SNÄVA omhoppningssvängar,där han bokstavligen låg i kurvorna😂😂😂
sen kommer det kanske två tjejer och provrider ollie på måndag. mamma letar några som vill rida/sköta och aktivera honom tills han säljs. Vi hinner verkligen inte rida alka hästar varje dag efter skolan. Så vill de rida några gånger i veckan iaf,så vore det ju jättebra. Mamma satte ut medryttarannonsen idag,och hon har redan fått massor med svar. Bara för att det är gratis😀
men det vore iaf jättebra om jag fick lite avlastning med honom ett par dar i veckan iaf. Så kan jag rida resten av dagarna. Sen vet man ju aldrig om de kommer klara av honom,han kan ju vara rätt vild😂
sen cyklade vi och käka pizza nere på pizzerian.
nu ska jag hoppa in i duschen,för imorgon är det skola igen..hej då💋💋💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress