Tisdag 30 oktober
 
vakna till ösregn idag,och superförkyld🙄 vem vill vara det på lovet lixom. Och benet värker och börjar bli blått efter Ollies lårkaka igår. Känns ju sådär..
åkte till stallet med mamma och fixa klart där. Trodde det skulle sluta regna,men såklart inte. Tog in Ollie och fixade honom. Sen vart det ett voltpass på honom. I geggamojja och ösregn. Fick helt plötsligt en skimmel med svarta strumpor😀 Ollie var både superfin och väldigt pigg idag.
jobbade fint i dressyren,fast det tog en bra stund innan jag fick ordning på galoppen. Han var en hel del i luften i början. Men sen trilla polletten ner. Det brukar ta ett tag,men sen fattar han tillslut att han inte får galoppera som han älskar,förrän han uppför sig och inte studsar som en studsboll. Trav,galopp studs studs bryt av. Skritt-trav-galopp-studs-studs bryt av. Så där håller vi på tills han galopperar med energin framåt istället för uppåt. Det tar ett tag,men helt plötsligt flyter det på🙂 och då får han gasa som belöning och blir så glad😄 roligt pass trots blött och geggigt. Han fick jobba hårt idag. 
Sen skritta jag ut honom i 20 minuter,så han fick svalna.
tog in de andra hästarna redan kl 15 för det regnade så.
imorgon blir det nog hopp pass på Sacha om ridhuset är ledigt. Nu har jag ätit lasagne och kollat massa nya kläder jag fått och ska ut med kompisar. Hej då💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress