Tisdag hoppning
 
idag var vi lediga från skolan. Skönt! Var hemma och tog det lugnt. Baka negerbollar med Skrållan. Vet att man tydligen inte får säga negerbollar,men min mamma säger det. Det har hetat så ända sen hon var liten,så varför inte lixom. Det där löjliga rasist tjafset. Annars får man inte säga vit choklad heller. Rasism har inget med negerbollar att göra,och man får kalla de vad man vill tycker jag utan att man är rasist. har ni åsikter om det,så ta det med min mamma. Så kommer ni få höra ett och annat isf..
jaja sen cyklade/gick vi till stallet och mocka och fixa klart i stallet. Ridhuset bokad för hoppning kl 13. Både Sacha och Jaggan. Red slingan dit. Jag på Sacha och Skrållan på Jaggan. Mamma byggde fram banan medans vi värmde upp hästarna. Alltså hennes banskiss som jag fick plugga in innan,är ju lite klottriga tycker jag. Började hoppa Sacha. Det gick bra. Hoppa inte högt idag,utan hindren låg på 80-90cm. Övade halvhalter,tempo och snäva svängar. skrållan skritta runt Jaggan under tiden. Och han vart så uttråkad så han la sig ner med skrållan på. Mamma hann precis fram och fick upp honom innan han rulla med sadel och allt👀
sen var det hans tur. Galopperade fram honom och började hoppa. efter andra hindret hände något i svängen,med hans vänstra bakben. Han typ tappade det.  
kändes som om han vart tvärhalt och gick jättekonstigt. Bröt såklart av och hoppade inget mer. Försökte springa med honom för hand,men då såg vi inget. Kanske liiiten markering,men mamma var osäker. Han kanske bara hamnat i nån konstig korsgalopp lr nåt. Fast det brukar han ju inte göra. Skritta slingan hem igen. Såg inget konstigt På honom.
löslongera Ollie på volten,så han fick springa av sig ordentligt. Han hade gått i båthagen och betat idag,så han var glad. 
Imorgon är vi också lediga,så kommer rida på dan. Och måste raka Sacha till helgen också. Så måste vi kolla Jaggans ben. Hoppas verkligen inte att det hänt nåt,så han kan starta på lördag. Han fick nya skor idag också.
sen gick vi hem igen. 
åt spagetti och köttfärssås och har precis köpt chips till tv kvällen. Hollywood fruar och paradise hotell🙂
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress