Lördag 1 september
 
höst..igen🤨 har sovit hos en kompis inatt. Sov väl kanske 4 timmar lr nåt bara. Vid 11 ringde mamma och sa att det var stalldax. Hon hade varit uppe och mockat alla boxar och packat hö imorse,så det var ju bra🙂
sen kom en tjej ut och provred Sacha. Hon var 23 år och har haft egna hästar i många år. Hon provred på slingan och det gick bra. Får se vad mamma säger,de skulle höras ikväll tror jag. Mamma har två provridningar till på Sacha i veckan egentligen,men vi får se om vi avbokar de. 
sen tog vi in ollie och Jaggan också. Började med Ollie på volten,medans mamma fixade klart Jaggan. Vi gör så för att spara lite tid. Det tar sån tid att rida och fixa alla tre,därför fixar mamma hästarna klart,medans jag rider,så är det bara att byta häst sen.
Efter ollie var det Jaggans tur. Hoppning på hans schema idag. Började med lösgörande i skritt och trav på lös tygel. Viktigt att de är ordentligt uppvärmda och lösgjord/avspända innan börjar jobba de. Ser ofta folk som bara skrittar några varv och sen drar ihop hästen och tvingar ner den på tygeln. Usch.. de ska värmas på lång tygel ordentligt tycker vi.
hoppade kombination och växlade mellan 3 och 4 galoppsprång emellan. Sen studs cavaletti för lite gymnastik och så övade vi att hoppa,på en lite utspökad rosa solfjäder. Öva att hoppa olika färger och med olika utfyllnader,eftersom han kan titta lite på hinder. Idag gick han klockrent hela tiden. Hoppade skol rundor på 8-12 språng några gånger,sen var han trött. Så inga höjder idag,utan höll oss på LC-LC+ höjd. Sluta när han gick som bäst och skritta ut honom en sväng. Äntligen klara efter 5 timmar i stallet. 
Nu är jag med kompisar och har nyss ätit äppelpaj som pappa bakat,hej då💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress