Onsdag 26 september
 
skola som vanligt. Ösregna på morgonen,så fick skjuts av mamma till skolan. Hon skulle ändå till stallet och morgon fodra och släppa ut hästarna.
efter skolan var jag hemma ett tag. Åkte sen och handla lite,innan det var stalldax. 
markarbete på Sacha idag. Ridhuset var upptaget,så fick bli volten. Idag låg fokus på halvhalter och att vänta på hindren. Gick sådär.. det är mitt och Sachas största problem. Hon blir så stark och taggad i hoppningen,så det går alltid väldigt fort. Och då kan sprången bli flacka och hon föser fram bommarna med frambenen. Hon hinner inte taxera och få upp frambenen i den höga farten. Och jag vill verkligen inte hålla hårt och krulla ihop henne,med nosen mot bogen,som många gör. Då tycker de hästen går i form😩 Sacha blir också väldigt spänd att gå så,och tappar steglängd. Det är supersvårt att få ett till ett bra,jämt flyt/tempo utan att inverka med mycket broms/gas, men ändå hålla nere tempot. Red på rakt bett idag,och det var nog inte så jättebra i hoppningen. Hon blir snorstark. Annars gillar jag att rida på det,för det ligger mer still i munnen och är lite snällare bett,som inte klämmer på tunga/gom. 
Fick till några bra halvhalter idag,och då blir sprången bra. Breda hinder är lättare att rida på,för då får hon bättre språngkurva. Men idag var det bara räcken,i olika linjer utan markbommar,och då måste man få till halvhalterna. Helt slut efter..inte bästa träningen idag. 
Skulle rida Jaggan också,men himlen öppnade sig och det börja ösregna och blåste typ storm,så skippa det. Var redan mörkt också. 
Sacha fick massage och spiktäcke på en stund🙂
hem och käka korvstroganoff och kolla i gamla skolkataloger🙂
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress