Måndag 30 januari
Sov till 10 idag. Drog till stallet själv tidigt och fixade klart stallet.
Mamma skulle skjutsa brorsorna att klippa sig och handla. 
Sen red jag ut ollie runt stav. Han var jättefin att rida. Alltså han har gjort så stora framsteg senaste året. Han börjar nog mogna lite i huvudet nu. Fast energin är densamma😃
Mamma hade hunnit komma när vi kom tillbaka. Hon hade tagit in och fixat klart Sacha🙏
Så det var bara att hoppa upp på nästa häst och rida ut henne. 10 grader varmt och ganska torra sandslingor utan halka idag, och dessutom ljust🙂 så idag galopperade vi nästan hela vägen,med några andningspauser bara. Sacha var superfin som vanligt.
Hon är jäkligt snabb. Drar runt slingan på nolltid känns det som. Ändå tycker jag hon är lugn och sansad i galoppen,men hon är storgalopperad och vägvinnande🥰
Var klar redan 14 idag, så hästarna fick gå ut i hagen igen.
Hem och fixade iordning mig. Mamma hade köpt ett gäng nya fransar till mig och lim. Det behövdes kan jag säga. Har färgat om håret också. Mörk brunt. Alla tycker jag ska vara blond, som jag är på riktigt,men Alva och jag vill vara mörkhåriga. 
Mamma gillar inte mitt mörka hår. Och  Jag får absolut inte färga det svart för henne.
Hon tycker bara det är emosar och fyllkärringar som har svart hår🤣 

Äntligen kommer Alva hem igen. Hon har varit utomlands i flera veckor. Så nu drar jag hem till henne i hemfosa. Får se om jag stannar över nyår. Fast det får jag nog inte för mamma.
Fast jag får iaf vara hästledig imorgon🙏
Hej då,hörs nästa år😘❤️ (null)