Onsdag 22 april dressyr och sommarvärme
(null)

(null)

(null)

Idag har jag varit ute i solen hela Dan. Och fått färg (mest röd). 17 grader varmt👍
Cykla till stallet på Dan och fixa stall/luncha hästar.
Sen var vi och fortsatte fixa i kojan.
Sen var jag med Alva.
På kvällen var det ridning. Pappa fixade hindren och renoverade lite medans jag red ett dressyr pass på Ollie för mamma.
Och WOW. Shit vad han gick fint idag. Älskade lilla powni😍🥰 vilket steg och power han hade. Vart varmt, så passet slutade i bara linnet. Ollie vart också svettig.
Märkte att han vart lite rädd när jag skulle fixa med stigbyglarna och tog av mig jackan. Han skyggade. Och det har han inte gjort förut. Så man undrar verkligen vad som egentligen hände igår. Man märker direkt på Ollie när han har varit med om något obehagligt. Det sitter i väldigt länge. Jag har fått "städa" upp efter folk flera gånger förut,  när något hänt och man får ett bakslag. Ollie har haft otur med flera medryttare tidigare, som gjort honom osäker eller bråkig. Antingen att han blivit skrämd eller att de inte klarat av honom och han har "tagit över". Det går fort. Räcker med att fel person rider eller hanterar honom "fel" så märks det direkt. Märker det ganska fort på Sacha också, men det brukar inte sitta i så länge som med Ollie. Hon är lättare att få "tillbaka" till sitt vanliga jag igen.
Men han var iaf jättefin idag❤️
Sen var jag med Alva på kvällen. Cyklade hem direkt efter passet, för mamma och pappa var kvar i stallet och fixade i hagen och nattade hästar.
Nu måste jag sova. Hej då😘 (null)