Skolstart 9:an
Nu är sommaren slut. Shit vad fort den gick (som vanligt). Augusti regnade bort.
Nu har skolan börjar. 9:an. Sista året i grundskolan. Ska FÖRSÖKA göra det bra i år.
Men vet inte vad jag ska söka för gymnasium.
Vill jobba på kontor lr nåt tror jag.
Har nya kompisar i klassen. Och i hela skolan faktiskt. Måånga. Vi är rätt poppis😉Nu är vi äldst😄 fast de snygga killarna är borta 🤨 
På kvällarna är jag med massa nya kompisar (och de gamla såklart). Vi brukar samlas vid skolan med alla bilar, epor och sånt. Nu är det mycket poliser och sånt där, för många håller på med nya trenden lustgas. Men inte vi.
Det är inte olagligt men kan vara farligt.
Träffar min kille också. Fast han bor inte i Tungelsta.
Åker till stan och shoppar och är hos Alva också.
Humle växer och ska snart börja på ssbk (brukshundsklubb). De var på studiebesök där i veckan och kollade lydnadstävling.
Och ska ringtränas. Han ska ställas ut och förhoppningsvis bli lika fin som sina föräldrar😍 hans pappa var i Tyskland nyss och vann stora segrar utställningen där. Och ska iväg och tävla i Tyskland nästa helg igen.
De åker i hela världen med sina hundar. Fast det tänker inte vi göra. Lagom är bäst. Gäller hästarna också. Vi gillar inte när man har sin häst som tävlingsmaskin och åker runt var och varannan helg och tävlar. Nya ställen/stall jämt och hästarna får stå i transport och åka långt ofta😕 speciellt på sommaren i värmen..
Pinglan har varit på mälarkliniken och röntgat sig efter skadan. Hitta inget konstigt. Hasen hade en liten snart utläkt ligament skada. På korset kunde de inte se så mkt med ulj så de måste göra ny undersökning på annan klinik.
Syntes ingen rörelsestörning iaf.
Kattungarna växer också, och är snart levklara. De är superkeliga. En har en pälstofs som växer på nosen😂
Igår var Humle och fick sprutor och jag var på 1:års kalas.
Imorgon blir det grönan🙂 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress