Tungpearcing
Jag har varit hos Alva hela helgen. Vart osams med mamma för att jag inte red i fredags. Så jag drog till Alva. Så hästarna har i helgen vilat. Igen..
I går var det alla ❤️dag. Och min pappa fyllde år. Och min brorsa Malte flyttade hemifrån till en egen lägenhet. Ett nybygge här i Tungelsta. Mamma körde släp med kartonger o grejer hela kvällen. Massa nya möbler som ska skruvas ihop🙈
Men soffan och tv n är försenad leverans, så de får klara sig utan ett tag,hmm..
Idag drog jag och Alva och piercade tungorna inne i stan. Så nu är jag supersvullen och kan typ inte prata. Får suga på isbitar. Det blir soppa hela veckan🤨
Lovisa red Sacha och imorgon blir det dressyr för tränare.
Nu har tävlingar börjat dra igång igen, men jag är inte så intresserad längre. Tränar ju så sällan nu, så låter det vara sålänge.
Var ju startklar för LA/110 med Sacha förra vintern innan Corona och planen var att kvala msv 120 då. Men låter det vara just nu.
Under våren måste jag bestämma mig om jag vill fortsätta och börja träna ordentligt igen, eller sälja ponnysarna.  De är lite för bra för att bara gå och skrota lixom.
Jag tycker ju såklart jättemycket om de, men jag pallar lixom inte hela tiden. Jag vill vara med vänner. Och min kille.
Det är mest mamma som vill att jag ska ha dem och satsa ordentligt🤫 hon tycker vi kommit så långt, och att det är dumt att sumpa det. Det är såklart kul också ibland, men bara just ibland🤭 inte just nu..
God natt😘 (null)

(null)

(null)