V.12 skrållan blir tonåring och ridning
I veckan har det varit både skola och distans. Som vanligt. Men snart påsklov🙏
I måndags fyllde Skrållan 13 år. Och vart en kaxig tonåring😂
Har varit med vänner och spelat basket på kvällarna. Ute. Alva har varit isolerad, så har saknat henne.
Sen har jag ridit. Hade 1:a utepasset på volten.
Gymnastik hoppning/styrketräning med Sacha.
Har legat på latsidan och måste stärka upp henne för mer hoppning. Planerar 2 starter på Berga om drygt en månad. Planen är en 110 och en 120 start.
Sen är det pay&ride lite senare i maj. Får se om Lovisa eller Ingrid startar där. Annars får jag väl ta en typ LA start där med. För att få in lite rutin.
Sen har vi ridit backslingan för kondition.
Upp och ner för backarna i skritt och galopp.
Trav är inte  bra i backar. Den slingan är jättefin genom skogen. Red till grillplatsen vid sjön också. Måste ha picnic där sen.
Sen fortsätter det komma in spekulanter på ollie. Men de flesta fattar fortfarande inte vad som står i annonsen. Man märker att många är ute efter ett projekt att träna/sälja vidare. Fast vi är tydliga med att det inte är intressant. Man frågar och de svarar att de vill ha en ponny att utbilda och ha som kompis osv. Sen hittar man massa annonser på ponnyer som de har/haft till salu som de inte haft länge. För att tjäna pengar på. Dåligt att ljuga.
Idag har jag och skrållan fixat ett annat rum i huset som vi vill ha. Haft tre olika nu på några veckor😂 men det är kul att fixa och greja🙂
Och vår anka Lilly har hängt med oss i sovrummet/sängen också🤪
Hej då😘 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)