Tråkiga häst nyhet, grill och motorcyklar
Nu har jag min 4 timmars rast. Varje måndag🤔 hinner hem en sväng iaf, men resväg på över 1 timme, fram o tillbaka. Mulet också, så kan inte ens sola. Men hinner gosa lite med Bubba och Svante iaf.
Har varit flera dagars sol nu och har hunnit få lite färg. Lite för mycket i ansiktet första dagen🙈 har legat i solstolen på altanen flera timmar om dagen. Och sen grillat på kvällarna. 
Sommarfeeling.
Förra veckan var jag på 18 års fest också. Det var kul! Vågade mig tom upp på dansgolvet🙌
Min kompis som fyllde 18 hade hyrt lokal, så det var nice.
I lördags var vi vid F 18 och brorsorna körde sina nya motorcyklar där. Nån bana med slalom och sånt. De ska snart köra upp. Lulle klara iaf teorin i fredags👍
Hade vargen med oss som fick springa av sig ordentligt.
Imorgon ska vi till hundklubben och ringträna inför kommande utställningar. Både Totte och Svante ska ställas på int utst i maj.
Sen var cashis uppfödare från Tyskland här och hälsade på i helgen. Med tråkiga besked. 
Hon hade med röntgen plåtar som visade att hon har en missbildning i bla nacken. Som ägare/försäljningsstall längre tbx kännt till.
Inget som synts på besiktning. Utan kräver Ct röntgen. Och de har sålt henne vidare med vetskapen om detta. Många turer fram och tillbaka innan oss verkar det som.
Vi har haft misstanke om att det kan vara nåt , iom att hon skjuter i luften i höger varv. Inte bara överskottsenergi. Nu förstår vi varför.
Så nu börjar reklamations cirkusen. Men vi har iaf fått reda på detta inom 6 månader iaf, så inom skälig tid. Stackars häst. Hur kan man sälja en häst när man vet om att den är skadad/har defekter utan att säga nåt? Och hoppas på att ingen märker nåt eller vad?
Usch!!!
Nu ska jag äta lunch innan det är dax att åka tbx till skolan, hej då😘 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)