28 november
Skola som vanligt. Grått,regn,blää
Händer inget roligt nu,så har inte så mycket att skriva om.
Igår gjorde jag naglar efter ridningen.Julröda gelé naglar .
Sen  Vart det ett dressyr pass på ollie i regnet efter skolan. Fick rida själv,för mamma var på sjukhus med sitt hjärta. Medicinerna hon fått för hjärtat hjälper tydligen inte,så hon får dubbla doser nu. B red Sacha på kvällen.
Idag var mamma hemma igen, och hämta mig direkt efter skolan.
Åkte till stallet. Red ut båda hästarna runt stav. Ösregn och dimmigt. Alltså,tårarna rinner hela tiden i blåsten. Svider.
Väldigt pigga hästar. De kan ju knappt röra sig i leran nu,så många hästar har rejält med överskotts energi nu.
Så idag fick de galoppera ganska mycket. Tur hästarna hittar bra,för jag såg knappt nånting i mörkret/dimman och regnet. Tur det,för då ser jag inte älgarna 😂
Mamma hade också gått på slingan,och en älg hade hoppat fram precis framför henne. De vart nog lika rädda båda två,för de såg nog inte varandra innan. Hon brukar ju gå promenad där ibland,medans jag är ute och rider,och hon har heller ingen lampa. Så hon ser ju inte heller älgarna😄 tur jag har coola hästar iaf.
Tog lite söta rump bilder på pållarna❤️
Sen hem och åt. Pappa och Bobby hade storhandlat på Martin Ohlsson,så det vart hemmagjorda hamburgare med pommes. Och godis😋
Imorgon är jag hästledig. Ska åka och handla med Saga och äta på värdshuset. B rider Sacha för sista gången också❤️ Hon har varit super, och vi kommer sakna henne. 
Moa slutar också nu och köper egen häst🐴
Vi valde att behålla Sacha ett tag till. Mamma kunde inte släppa henne än. Men Ollie står till salu. Om han flyttar,så flyttar nog förhoppningsvis Wilde upp till stallet från lösdriften. 
Sen hoppas vi på nya duktiga medryttare till Sacha. Vi har inte hittat nån än (som mamma tycker duger). Eller jo en, fast hon bodde för långt bort😟
Vi vill ha nån som vill ta hand om dressyr biten 1-2 ggr i veckan och en annan som rider ut henne 1 ggr/v. Nån som är duktig i dressyr och vill ta henne vidare där, och kanske ut och tävla lite. Och sen nån liten vuxen,som vill rida ut henne på nån lugn tur i veckan. Resten kan jag fixa själv.
Nu måste jag sova. Är supertrött. God natt😘 (null)

(null)