Glad påsk🐣
Glad påsk allihopa! Imorse var det dax att åka till påskäggs skogen och leta påskägg. Det var kul. Inte helt lätt att hitta alla ägg. Några var riktigt svåra. Vi letade i över en timme. Fick godis,kläder och pengar i äggen. Sen vart det käk. Hemma idag,men imorgon åker vi till landet på Lisö över dan och äter påsklunch.
På e.m var det stalldax. Mocka och fixa foder som vanligt. Fixa iordning hopp sadeln och grejerna som ska med på måndag,för imorgon blir det stressigt.
Sen vart det en dressyrlektion/markarbete för mamma på sacha. Jättefint väder,så vi red på utevolten. Idag låg fokus på samling,halter och övergångar. Skritt》galopp och galopp》skritt. Växlade antal galoppsprång mellan koner och bommar.övergångar över bommar och halter mellan koner. Samlad kort galopp i volter och serpentiner. Det gick riktigt bra😊 sen red vi en liten bana över bommar i olika tempon. Red på babypelham idag,som jag inte gjort på länge. Hon var väldigt känslig och reagerade ganska starkt på förhållningarna. Hon vart lite studsig och spänd ibland och flög i luften en gång när jag skulle samla upp henne ordentligt innan en bom. Var lite ovant med det bettet kände jag. Annars var hon jättefin. Red ut henne en sväng efter. Sen longerade mamma ollie,så han också fick göra av med lite energi. Och han blåste upp sig och trodde han var en hingst😁