Glad pĂ„sk🐣
Glad pÄsk allihopa! Imorse var det dax att Äka till pÄskÀggs skogen och leta pÄskÀgg. Det var kul. Inte helt lÀtt att hitta alla Àgg. NÄgra var riktigt svÄra. Vi letade i över en timme. Fick godis,klÀder och pengar i Àggen. Sen vart det kÀk. Hemma idag,men imorgon Äker vi till landet pÄ Lisö över dan och Àter pÄsklunch.
PÄ e.m var det stalldax. Mocka och fixa foder som vanligt. Fixa iordning hopp sadeln och grejerna som ska med pÄ mÄndag,för imorgon blir det stressigt.
Sen vart det en dressyrlektion/markarbete för mamma pĂ„ sacha. JĂ€ttefint vĂ€der,sĂ„ vi red pĂ„ utevolten. Idag lĂ„g fokus pĂ„ samling,halter och övergĂ„ngar. Skritt》galopp och galopp》skritt. VĂ€xlade antal galoppsprĂ„ng mellan koner och bommar.övergĂ„ngar över bommar och halter mellan koner. Samlad kort galopp i volter och serpentiner. Det gick riktigt bra😊 sen red vi en liten bana över bommar i olika tempon. Red pĂ„ babypelham idag,som jag inte gjort pĂ„ lĂ€nge. Hon var vĂ€ldigt kĂ€nslig och reagerade ganska starkt pĂ„ förhĂ„llningarna. Hon vart lite studsig och spĂ€nd ibland och flög i luften en gĂ„ng nĂ€r jag skulle samla upp henne ordentligt innan en bom. Var lite ovant med det bettet kĂ€nde jag. Annars var hon jĂ€ttefin. Red ut henne en svĂ€ng efter. Sen longerade mamma ollie,sĂ„ han ocksĂ„ fick göra av med lite energi. Och han blĂ„ste upp sig och trodde han var en hingst😁
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress