Onsdag 22 augusti
 
 
var i skolan som vanligt. Har börjat jobba lite grann där nu. Men ändå slapp vecka. 
På kvällen var det stalldax igen. Pyssla först med ollie och tog honom till volten. Jag och mamma turades om att longera honom. Han tycker det är lite halvtråkig faktiskt.
sen släppte vi lös honom,och då vart det full gas. Han sprang full gas runt fyrkantsspåret. Lite trav ibland också. Och vilket fint steg han har,när han vill☺️ Han fick springa av sig tills han var svettig. Bra för tjockis magen. Men när han börja ladda och tänkte hoppa över järngrinden och ut,så fick det räcka. Han är så jäkla lydig från marken. Så fort vi bara sa prrr så stanna han och lunka fram helt lugnt till oss,och lät sig fångas. Hur cool och avslappnad som helst,fast han precis har sprungit som en galning och blåst som en hingst med svansen rakt upp. Av och på knappen funka igen😁 Jaggan fick också springa av sig lös på volten idag. Imorgon har både Jaggan och Ollie varsin provridning.
sen var det Sachas tur. Red ut henne medans mamma masserade ollie. Red henne på hack idag. Vi tog det lugnt ,eftersom hon varit öm i ett ben. Vill ju inte överanstränga henne,så det blir värre. Så det vart ingen hoppträning för henne idag. Hon får gå lugnt hela veckan,för säkerhets skull. Och inte på banan,utan rakt spår ute,då hon var stel i vändningarna i helgen. Efter passet fick hon också helkropps massage. Hon sträckte ut ett bakben i taget,så mamma kom åt låren ordentligt och bara njöt. Hon vart så trött och avslappnad,så hon höll på att välta😭 nu ska jag duscha och sen sova,god natt💋
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress