Fredag 14 sep
skola som vanligt. Slutar rätt sent på fredagar🙄
sen cykla till stallet. Red ut Jaggan och galoppera av honom lite energi på slingan och klättra med honom. B hade ridit Sacha på dan. Igår red jag ut henne och Jaggans medryttare red honom.
packade grejer tills imorgon och tvättade skitiga svansar. Trimma hovskägg och sånt. Sacha börjar sätta päls nu,så snart dax för rakning när hästarna står på stall helt.
fixa klart transporten också. Imorgon blir det en liten Pay&jump på runsten med Jaggan och Sacha. Tar bara en 70 och en 90 klass. bra med lite socialträning ,speciellt Jaggan som knappt lämnat gården alls. skönt att få hoppa hel bana och slippa bygga fram den själv😄 Sacha har varit väldigt taggad på senaste tiden,nu när det är svalare och de sover inne,så vi får se hur det går. September brukar vara lite övergångsmånad efter bete till stallperiod. Då brukar hästarna vara i gasen,när de samlar på sig energi. Precis som på våren,när det varit hårt och halt ute länge,och när de äntligen kan springa ordentligt. Då brukar de också få en energikick. 
Lika bra att göra lite armhävningar i kväll😁
käka tårta när jag kom hem och sen ut med kompisar innan sovdax. Hörs imorgon💋
 
Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress