10 augusti
Nu börjar sommaren ta slut...regn och kallare.
Skolan börjar snart😖
Har inte hunnit blogga på ett tag (igen).
Har varit med kompisar och gjort olika saker.
Har varit mycket hos Alva också. Och träffat min kille❤️
Humle växer fort! Båda öronen har rest sig nu, och han är kaxig! Biter överallt på en.
Mamma har börjat träna honom lite. Grundlydnad och övar kamp och gripande med trasor och kaninskinn och läderrullar.
Han gillar dock  mest sina älskade grisöron. 
Han miljötränas varje dag. Åker bil/båt träffar folk, går på nya platser och tittar på nya saker varje dag. Och har fått simma också.
Idag lasttränade vi pinglan, så han fick träffa häst och vara i stallet också. På onsdag ska pinglan röntgas, så får vi se om vi kan sätta igång henne igen. Jag får börja om med inridningen från början igen, iom att hon varit skadad och stått så länge. Hon ser för jäklig ut nu. Omsusklad och bukig efter betet. Och hovarna är helt trasiga. Vet inte hur hon lyckas trampa sönder de hela tiden. Var på hööks och köpte barfota boots idag. Hon är så hovöm, så vi fick ta transporten till stallet från hagen. Ena hoven är tom plastad. Dojjorna ryker hela tiden. Halos också. Testat limskor, också. Den 29 flyttar vi till Huddinge ridklubb/runsten med henne.
Saknar ponnysarna. Kommer upp minnen på fb och sånt. Känns konstigt utan de. Får lite ont i magen när jag tänker på att Sacha är såld. Har mer kännts som hon är på bete lr nåt. Idag drog ponny SM igång också. Hade ju varit kul att vara med där som vi tänkt. Sen kom Corona och förstörde motivationen och tävlingar uteblev. Hon hade säkert gått bra där❤️ och inte blev det det nåt 4 års championat med pinglan heller pga skada🙁
Jaja, hade flera klubb kompisar på SM iallafall, så håller tummarna för de.
Sen har jag fyllt 15 också. Firades med presenter och var i stan🙂
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress