1 december och julkalender
Hej, länge sen...
Nu första december, vitt krisp ute och julkalender dax😂 tände ljus och fick choklad med vispgrädde i. Och öppna första luckan i julkalendern😂 japp, det är tradition.
Det har hönt en hel del sedan senaste bloggen. Kommer inte ens ihåg allt...
Har varit mycket i skolan med nationella prov och sånt. Och gymnasieval. Får se vad det blir. Har inte riktigt bestämt mig än.
Är i stan mycket med mina kompisar. Julstämning där. Mysigt. Och är en del i mall of Scandinavia. Bra shopping där.
Sen har vi fått en till ny hund. En långhårig schäfervalp som heter Thorleif, men kallas för Totte. SKITSÖT!!!! Samma pappa som Humle har och från samma kennel.
Vi fick ta bort två av våra gammla hundar, Samson och Ninja som var över 14 år. En Tervueren och en border collie. Så sorgligt.
Så mamma ville överraska oss med en till ny hund. Helt oplanerat. Som vanligt.
Hon hade tänkt vänta till våren, eftersom Humle bara var 5 månader. Sen såg hon att uppfödaren hade en superlovande valp kvar som de endast sålde till någon som vill tävla och ställa ut, eftersom den var så fin, så mamma tänkte, va fan vi tar den också😂
Så nu är det fullt röj i huset kan jag säga. Vi har ju ett gäng hundar till och katter.
Vi har en ny kattunge också...
Hänger med mamma med hundarna på träning ibland. De tränas mot IGP (lydnad, spår, skydd) Och ringtränas.
Mamma är ute och tränar de typ varje dag i olika moment. Tom lilla Totte som är så liten.
Fast på baby nivå.
Sen har vi fått tagit bort Halo❤️
Han blev inte bättre av alla behandlingar, och skulle inte kunna bli bra. Så han togs bort på gården i torsdags. Så hemskt.
Pinglan får till våren på sig och se om skadorna i hovarna efter fången läker som det ska. Hon har ringskor för avlastning och är på kliniken och röntgas regelbundet. Så vi får se. Hon har stått i snart ett år snart. 
Så fungerar det, så får vi rida in henne på nytt i vår. Surt. Hade ju velat rida henne nu, när hon står vid runstens fina anläggning.
Sen är min älskade mormor svårt sjuk i spridd cancer. Hon ligger på sjukhus och mamma är där varje dag. Mamma är helt förstörd. Så just nu står mycket still just nu. Blir nog ingen rolig jul i år. Har hänt såå mycket det här året...kaos.
Hej då för den hör gången😘 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress