28 september höst...
(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

Hej! Länge sen...nu höst..
Går i skolan, är med vänner på kvällarna. Som vanligt. Eftersom detta mest är en hästblogg så blir det inte så mycket bloggande nu.
Pinglan är fortfarande avställd pga skador sen hon gick omkull i våras. Hon har ju varit hos div veterinärer och röntgats flera gånger.
Men nu har de äntligen hittat mer fel som vi misstänkt. bäckenrotation som påverkat SI led, bakknän etc.
Iom att hon haft ont och avlastat bak på frambenen, har hon även fått belastningsfång vä fram med hovbensrotation som gjort att hon fått bockhov. Hon har röntgats tidigare, men då syntes det inte. Stackars pinglan som fått gå så på bete hela sommaren utan att vare sig veterinärer eller hovslagare har hittat nåt fel fast vi vetat att nåt är fel. De trodde förut att hoven blivit så av alla tappskor som trasat sönder hoven och att hon snebelastat därför. Hmm.. prognosen ser väldigt dålig ut.
Var på Hölö i fredags och röntga, återbesök om en månad. Så nån ridning blir det inte för min del på länge. Jag som sett fram emot att börja träna på runsten ett par ggr/v.
Humle växer och är 4 månader nu. Brukar hänga med mamma ibland när de tränar och går slingan. Han är skitjobbig. Vilken drag det är i honom. De tränar i Ågesta. På söndag börjar skyddsträning också så smått. 
Lydnad och ringträning har de redan börjat med. Han ska ställas ut första gången i december. Och han ser mkt lovande ut🙂
Sen har vi fått en cool kattunge med ball färg. Chokladsmoke. Han har rätt kort svans och heter stubben.
Brorsan Truls har ryckt in i lumpen stackarn. På Gotland😝 inte så kul på vintern.
Idag har jag varit hemma från skolan och städat lite på rummet. Måste skaffa ögondroppar lr nåt för mina ögon rinner hela tiden. 
Om två veckor får vi tillträde till stället vid östnora. Där kan humle röja och kolla på hästar när vi är där. Hagarna gränsar till tomten, så hoppas han inte får för mycket feeling för de och får smak på att jaga häst🙈
Nu blir det tv soffan för jag får inte gå ut när jag varit hemma från skolan. Hej då😘 (null)

(null)

(null)

(null)Skriv en kommentar
Namn*
E-postadress*
Blogg-adress