Drunknar i snö snart
Vaknade och var typ insnöade. Fick pulsa ut och skotta fram bilen,för här är alltid oplogat länge. Åkte med mamma och fixade stallet. Sen skulle vi åka och bada med mamma och några kompisar. Men såklart hann vi bara hem,så ringde de och sa att bloden rann från Jacks huvud. Han hade skurit upp ca 1 dm djupt sår över ögat. Så det var bara för mamma att vända och åka till kliniken med honom och sy. Så det vart inget bad i dag heller😬 de var på kliniken i flera timmar med honom. Han måste vakna ordentligt efter sövningen,innan han fick åka hem igen. Det var djupt ända ner till benet,men ögat hade klarat sig. Fast var väldigt svullet runt.
B red ut Sacha i snön,så hon hade fått springa ordentligt. Och det var soligt och fint idag iaf. Jag och pappa låg hemma och kolla på film. Sen var jagi ute med kompisar och åkte pulka och byggde snögrottor😄nu blir det fi
lm tajm igen☺
Tisdag och snökaos
Inatt har jag och Skrållan sovit hos vår kusin Vilding. Vi skulle till ösmo och bada,men det var sån snöstorm,så vi åkte aldrig dit. Åkte med mamma och handla istället. Sen åkte vi och fixa stallet. Var sån snöyra,så tog in hästarna redan kl 13. Sen vart det såklart soligt och fint när vi kom hem. E red sacha i ridhuset. Sen var hon jättesnäll och släppte Ollie på volten,så han fick springa av sig i snön. T skulle ha sitt sista pass på honom idag,men hon kom inte. Vi har några nya medryttare på gång till honom,så får vi se vem det blir. Mamma skulle vilja ha någon lite äldre,som har ridit många år och har vana av krut hästar som Ollie.
Har varit ute och åkt pulka igår och idag också😁 undrar hur det skulle funka att tolka bakom våra hästar. Vi har både selar och skidor,men har inte provat på de vi har nu. Lite tveksam hur de skulle bete sig. Kanske var bättre när vi hade våra lugna shettisar och russ. Lite mer nerv i dessa pållar😀men tolka bakom sprak skulle nog funka iaf. Har hittat medryttare till både sprak,jack och sessan nu. Vuxna som mest ska rida ut de. Fast alla bor långt bort,så vet inte hur det kommer funka. Nu ska jag hem till min kompis ett tag..
Kul helg
I helgen har jag sovit hos min kompis Linn. Min andra kompis Matilda var också med. Saga var med ett tag,men sov inte över. Vi har haft lite spa med ansiktsmask och kollat på mello. Käkat tacos och haft allmänt kul. Mamma har skött hästarna. Behandlat ollies ink lite till,så  den har blivit geggig och lossnat bitar av. Han gillar inte när mamma håller på med den,då försöker han både sparkas och bitas. Det gör säkert ont när man pillar på den. Men han är duktig ändå. När jag kom hem fixa jag och Skrållan lite på mitt rum. De hade varit runt på turne idag med pulkåkning och varit på nåt utegym och hos mormor vid havet.
Sen åt vi kycklingfile med ris och broccoli. Nu blir det tv och mys med familjen.