Semester och regn…
Äntligen semester! Och då kom regnet. Såklart. Brännan sedan innan är typ borta nu🙄
Fast man får vara glad att vi inte har det som de på Rhodos. Brorsan Malte kom hem därifrån dagen innan bränderna bröt ut. 
Fy faan. Stackars alla djur där!!!
Har varit hos Alva hela helgen.
Sen har det varit rätt segt pga vädret.
Shoppat och ätit ute en hel del.
Idag var jag i stan med pappa och några av syskonen, och käkade på någon resturang. De åt ostron och sånt🤮 det gjorde INTE jag, blä 
Jag åt kött. Sen shoppade vi. LÖNING🙌

Sen har det varit mycket hundträning. Bla i Salem. Med Fredrik Steen. 
Tränar inför helgens SM i Vårgårda med Totte.
Vi åker tidigt fredag morgon och kommer hem söndag kväll. Ca 300 schäfrar från olika länder deltar.
Hans pappa kom 3:a i Belgien i helgen. Bra jobbat👍

Winston löshoppar, tömkörs och rids mest ut just nu. Miljöträning. Har ridits på banan och i ridhuset några ggr. Mycket att titta och fundera på enligt honom😃 ridhusspeglarna och läktaren var lite läskigt tyckte han.

Sen har vi varit lite på landet också. Men bara en stund över dagen. Det går inte att ha hundarna där. De förstör för mycket. Allt är så himla fint där. Både tomten och huset, så mamma vill inte att de ska röja och förstöra.
Så det är utlagt till salu. Vi måste hitta något mer avskilt med typ skogs/naturtomt där hundarna kan härja fritt. Det är mammas barndomshem där hon tillbringat alla helger och lov när hon växte upp. Som vi ärvt av morfar. Så det är med krossat hjärta det säljs💔 men vi kan ju inte ha ett sånt fint ställe bara till prydnad. Och våra huliganer till hundar skulle förstöra det på nolltid.
Så nu letar vi nytt ställe med mark till, där hundarna kan skälla och röja hur mkt de vill.
Mamma planerar att köpa ytterligare en schäfer också. Totte ska ev ner till Tyskland för vidareutbildning i IGP, och då vill mamma ha en ny valp att träna under tiden totte är i Tyskland.
Nu ska jag vila lite, sen blir det kortspel ikväll.
Hej då😘 (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)