Höst, jobb och skola..
Nu börjar det bli höst. Gillar ändå hösten lite, för då kan man köpa mysiga höstkläder, stickade tröjor och sånt. Sen är det ofta lite nya serier på tv. Annars är det inte så kul, när det är mörkt och kallt på morgonen. På väg till buss och skola.
Det var storm förra veckan. Vår stora studsmatta (som legat på uthus taket i typ 10 år) hade blåst ner på tomten och hängde över en tvättlina. Tur den fastnade där och inte blåste vidare in genom mina sovrumsfönster😳
Sen är det mest jobb och skola. Försöker jobba extra pass nu, eftersom jag var ledig typ hela augusti. 
Sen har jag varit en del med kompisar och varit en del i stan.
Winston har varit hos tandläkaren. Fina tänder och bett förutom att det var tomt på "tand cement" jättekonstigt. Tandläkaren trodde det kan bero på att förra ägaren gett mycket lucern och kraftfoder, som skadat tänderna. En liten procent när sådant här händer beror på en tandsjukdom. Han har dock inte ont av det och kan äta. Men de hade inte sett det när de drog vargtänderna när han var yngre. Men med våran tur är det säkert nån ovanlig konstig sjukdom. Hoppas det löser sig. Tänderna växer ju i många år.
Sen har våra kattungar flyttat hemifrån. De var riktigt fina faktiskt.
Sedan har Totte tävlat i Enköping och vann🙌
Han har också haft sin första date. En tik från Sundsvall. Båda var dock oerfarna och rätt dominanta , så det vart bara en blixtparning utan häng. Får se om det hann bli något.
Han väntar på Flera tikar . Även flera från Norge. 
Min lilla corgi Svante har fyllt ett år och blivit en kaxig herre. Vargen har också fyllt ett år och är STOR. Säkert 80-85 cm i mkh. Och 50-60 kg. (null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)